BuitenGewoon Bezinnings weekend.
 
  
Hoe breng jij kleur in je leven? 
Hoe ga jij om met onmacht en verdriet?
Hoe stel jij jouw persoonlijke grens?

Tijdens de Bezinningsdagen benader je jouw persoonlijke thema’s op een andere wijze dan je tot nu toe gedaan hebt. Dit creëert ruimte voor inzicht zodat jij op een andere, meer bij jou passende wijze om kunt gaan met de omstandigheden die jouw leven kleuren. 

Data:

31 januari 2 & 3 februari 2020 

 
Een initiatief van Suzanne Meems (Anders loopbaancoaching) Francy op het Roodt (Praktijk Gewoon iK!)
 
Beiden professionals met ruime ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, meditatie & mindfulness. 
Samen bieden zij onder de naam Ik Gewoon Anders een programma aan dat ontwikkelt en ontzorgt. Gericht op het nemen van eigenaarschap en persoonlijk leiderschap, beide nodig om keuzes te maken voor het aannemen van een nieuwe kleur in het leven. 

Dit weekend is bedoelt voor mensen die aan de slag willen met thema's rondom burn-out, rouw-, verlies- trauma en algemene persoonlijke ontwikkeling.
 

 
 
Ervaringen BuitenGewoon Bezinningsweekend groep 1
1,2,3 februari 2019

Suzanne en Francy, het was een fantastisch weekend! Bedankt voor de professionele en persoonlijke begeleiding. Zeker een Wauw waard!

Suzanne en Francy, het was een magisch weekend! Wat een aanrader voor iedereen die even "stil"wil staan...dank je wel Francy en Suzanne!

Dankjewel Francy en Suzanne, met de nieuwe inzichten welke voelen als een mooi geschenk. Ik kan het iedereen aanraden.

Francy en Suzanne, het was een fantastisch weekend in een rustgevende omgeving met hele mooie en bijzondere mensen, bedankt.