Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »

Eigenlijk zou ik iedereen een sessie gunnen bij Francy:
Het gaat over de kern, je basis, je échte ik.Daar waar andere methodes, gesprekken of therapeuten stoppen, daar begint zij. Natuurlijk heb ik in de loop der jaren diverse therapeuten, trainingen en cursussen gevolgd om mezelf te ontwikkelen en te groeien.
Maar zo “ to the point “ als bij Francy is nog niet eerder gebeurd.
Als ik terugdenk aan de sessies, dan kun je eigenlijk pas verder ontwikkelen en groeien als je eerst terug gaat naar die échte ik.
De veiligheid, het vertrouwen en de diepgang zorgen dat het een kadootje voor jezelf is. Voor nu en de rest van je leven.

Helga - 21-11-2022 - 11:56

Doordat er heel veel nieuwe, leuke en fijne dingen gebeurde in mijn leven, raakte ik van streek en in paniek en wist ik niet meer wat ik moest doen want wat ik altijd des, werkte niet meer ... Toen bij Francy terecht gekomen, en na 5 seconden voelde ik mij al thuis en veilig, zo hebben we samen aan een volwassen ik gewerkt! Na 11 maanden ben ik weer gelukkig en tevreden met mijzelf, durf naar mijn gevoel te luisteren en te voelen, gewoon in het nu. Dit allemaal dankzij Francy, zij accepteert mij vanaf het eerste moment en luistert naar je en durft je ook diep te raken om zo weer te kunnen opbouwen!
Francy is altijd bereikbaar voor advies en daar ga ik zeker nog gebruik van maken.

Francy, bedankt nogmaals en ik kan en wil je zeker aanbevelen voor iedereen die behoefte hieraan heeft!

Anne Greijn - 02-05-2022 - 11:41

Na een burn out in 2017 merkte ik dat ik halverwege 2021 toch weer tegen mijn grenzen aan liep. Dit keer tijdig de signalen herkend en aan de bel getrokken waarna ik via de bedrijfsarts bij Francy terecht kwam.
Ik heb de begeleiding als enorm prettig ervaren. Francy stemt af op wat op dat moment nodig is, waar ligt mijn behoefte, waar loop ik tegenaan en wat kan daarbij helpen? Ik heb praktische handvaten gekregen en tips welke ik altijd kan gebruiken.
Mocht er nog een keer iets zijn weet ik dat ik Francy altijd kan bereiken en dat zal ik dan ook zeker doen! Wat mij betreft echt een aanrader voor iedereen!

Britt - 29-03-2022 - 21:11

Ik kwam bij Francy terecht omdat ik niet goed in mijn vel zat. Nadat ik gestopt was met mijn masterstudie, wist ik niet goed hoe ik verder moest. Ik voelde me een beetje een aansteller, maar bij Francy voelde het veilig en mocht ik alles vertellen. Dat vond ik heel fijn. Ze heeft me heel goed geholpen, vooral met hoe ik inzicht kon krijgen in de wirwar van gedachtes in mijn hoofd. Ze heeft me vooral geleerd dat ik meer naar mijn gevoel moet luisteren. Ik voel me nu een stuk zekerder in mijn keuzes en kan met frisse moed weer mijn weg vervolgen.

Bedankt Francy dat je naar me wilde luisteren en dat je me zo goed vooruit hebt geholpen!

Noortje - 28-02-2022 - 18:11

Al jaren kom ik bij Francy. Alhoewel zij gespecialiseerd is in rouw, verlies en trauma begeleiding, heeft ze ook vele andere kwaliteiten. Ik ben bij Francy terecht gekomen zonder traumatische ervaring of verliesverwerking. Ik wilde simpelweg de beste versie van mezelf leren kennen. En dat is soms tranen met tuiten huilen op de bank bij Francy en soms de meest moedigste persoon ter wereld voelen op het moment ik naar huis rijd. Ik wil zo min mogelijk buiten mezelf treden en dankzij Francy ken ik de signalen hoe ik de puurste versie van mezelf kan en mag zijn. En dat zonder dat het zweverig hoeft te zijn, mijn omgeving zich aan mij moet aanpassen of andere toestanden. Voornamelijk: "Ik heb geen invloed op wat er om me heen gebeurt, ik heb wel invloed op de manier hoe ik daar mee om ga". Francy biedt hier een tal van handvaten voor.

Anoniem - 27-12-2021 - 15:12


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 volgende »