Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Lieve Francy, wat heb jij mijn leven op zijn kop gezet!! Ik kwam een beetje sceptisch bij jou binnen, maar binnen 2 minuten had jij je vinger al op de zere plek, ik was perplex! Gaandeweg heb jij me geholpen om heel veel dingen uit mijn verleden een plek te kunnen geven en van daaruit verder te kunnen kijken naar het nu, en zeker ook naar mijn toekomst. Het was een 'bumpy road", waarin ik heel blij was met jou aan mijn zijde!! Dank je wel voor het opnieuw openen van mijn ogen!!

Nannette - 06-12-2021 - 09:08

Francy laat me door haar warme, pure persoonlijkheid en groot hart zelf onderzoeken, leren en ervaren waar mijn levensweg loopt die lang onvindbaar is geweest.
Met haar zuivere intu´tief voelen en luisteren ziet zij wat achter mijn verhaal heeft plaats gevonden en dat nog doet.
Deze kwaliteiten in combinatie met haar kennis door alle genoten opleidingen maken dat ik in beweging ben gekomen zonder hoop dat dit zou gebeuren.
Niet eerder heb ik dit ervaren.

Anoniem - 05-12-2021 - 18:52

Francy is een erg fijn persoon die me heel erg heeft geholpen met verwerking en acceptatie van dingen uit mijn verleden.
Ze heeft goede methodieken en werkwijzen en kan snel zien waar precies de problemen zitten.
Zeker een aanrader, bedankt Francy!

Romy - 05-12-2021 - 16:12

Bij Francy ben ik terecht gekomen voor het verwerken van rouw en de dingen die ik meegemaakt heb als kind. Francy heeft me geholpen om op mijn eigen manier dit te kunnen verwerken. Analytisch de situaties bespreken zoals ik dat graag doe. Bij deze persoonlijke aanpak voel ik mij vertrouwd. Wanneer er iets is kan ik altijd terecht bij haar.

Anoniem - 05-12-2021 - 12:06


Francy biedt op een respectvolle manier de ruimte
om er te zijn met wat is ,in eigen regie waar bij de zorg en aandacht van Francy voelbaar is, Een warme liefdevolle en ook rechtstreekse benadering .Francy werkt met fijne tools passend in deze tijd en ook afgestemd op de vrager.

Carla - 05-12-2021 - 12:05


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »