Bericht schrijven >

Francy is een warm en open mens en is in staat om echt verbinding te maken. Bij Francy durfde ik de diepe rouw van het verlies van mijn partner te doorvoelen. Uit de afgrond die ik vreesde, kon ik zelf weer uitklimmen en dat heeft Francy mij laten ervaren. Dit heeft me enorm veel kracht gegeven (en nog steeds), dank je wel.

Nicole

Nicole
Francy. wat een topper van een vrouw! francy heeft me een spiegel voor gehouden en het gevoel geven dat je je zelf mag zijn en ook je emoties mag tonen.
ik leefde jaren op de automatische piloot en lachte altijd alles weg.
Meende dat ik altijd door moest gaan ondanks alles wat er in mijn omgeving gebeurde.
samen met Francy ben ik aan mijn rouwproces begonnen. ze heeft me weer laten voelen. Als het even niet gaat denk ik terug aan de gesprekken met Francy ,dit geeft mij weer kracht. Ik ben enorm dankbaar dat ik Francy heb mogen leren kennen. Dankjewel Francy.
groetjes mir

miranda Baetsen willems
Ik ben naar Francy toe gegaan na een heftige periode. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Francy door de warmte en rust die ze uitstraalt. Francy heeft een duidelijke uitleg en laat je kritisch naar jezelf kijken. Francy heeft me weer geleerd om dicht bij mezelf te staan, rust te vinden in mijn lichaam en te kijken naar waar ik echt gelukkig van word. Super tevreden!

Anoniem
Na een psychische terug al via mijn toenmalige werkgever bij Francy uitgekomen. Ik ben geweldig geholpen, dit nog nooit eerder zo ervaren. Vaak en veel hulp gehad van andere instanties maar de hulp die ik bij Francy heb gehad heeft me het beste geholpen. Ik kan eindelijk weer mezelf zijn en gaan ondekken wie ik ben en wat ik nodig heb!

Annelieke
Francy heeft me tijdens de moeilijkste en zwaarste periode in mijn leven bij het verlies van een dierbare doorheen gesleept. Ik voelde me altijd welkom en op mijn gemak. Francy gaf me handvaten en tips om er mee om te gaan en heeft me weer op weg geholpen om gelukkig te mogen zijn en dichtbij jezelf te blijven.
Dankjewel Francy!

Vera
30 jaar na het overlijden van mijn moeder kwam ik bij Francy terecht ivm verlate rouw. Omdat ik geen herinneringen heb was de rouw ingewikkeld en had ik voor mijn gevoel weinig om over te praten. Bij Francy heb ik ervaren dat dit ook niet nodig is, mijn lijf vertelde het verhaal en zonder al te veel woorden heb ik de periode van rouw kunnen doorvoelen. Er is weer ruimte om mijn eigen leven te leiden. Ik heb niet langer meer het gevoel dat ik moet leven voor 2. Ook het idee dat ik in mijn reservetijd leef, doordat ik mijn moeders leeftijd voorbij ben, heb ik los kunnen laten. Het is mijn leven en dat leef ik nu op mijn manier, waarbij mijn moeder altijd een belangrijke inspiratiebron zal zijn om te blijven doen wat belangrijk voor mij is. Dankjewel Francy, je hebt mij door een turbulente periode heen geholpen met heel veel warmte, veiligheid en vertrouwen. Het mooiste uitzicht komt na een zware klim! :)

Eefje
In onze zoektocht naar antwoorden en oplossingen voor ons kind wiens leven beheerst werd door angsten ( het hele gezin dus ook) kwamen we terecht bij Francy. Zij gaf ons handvaten en uitleg hoe hiermee om te gaan en tevens duidelijkheid over de oorsprong van deze angsten. De gesprekken waren zo ontzettend fijn, er werd echt geluisterd en er was ruimte voor alle emoties. Francy is een warme persoonlijkheid, zij beschikt over een enorm empathisch vermogen. Ik zou haar iedereen aanraden. Je voelt je begrepen en gehoord.

Anoniem
Ik kwam bij Francy na het overlijden van mijn ouders. Ik liep zowel lichamelijk als geestelijk helemaal vast. Bij Francy kon ik mijn gevoelens en gedachtes kwijt, zij kan heel goed luisteren! Ik voelde mij erg vertrouwd waardoor ik alles met haar kon bespreken. Zij heeft mij geleerd hoe om te gaan met het verlies van mijn ouders en om mijn grenzen aan te geven. Door de begeleiding, adviezen en tips van Francy heb ik mijn leven weer opgepakt. Ik kan weer genieten van kleine dingen en er zijn zelfs dagen dat ik weer gelukkig ben.Ik ben Francy heel erg dankbaar hiervoor!
Francy je bent een kanjer!!
JB

JB
Na een heftige periode in mijn leven kwam ik via VieCuri bij francy terecht. Heb me er meteen thuis gevoeld. Ze stelde me op mijn gemak. Ook al waren sommige oefeningen buiten mijn comfortzone, hebben ze me ontzettend geholpen om gevoelens te relativeren en te begrijpen

Petra
Na het plotseling overlijden van mijn moeder liep ik vast in de rouw. Bij Francy vond ik een opening en de ruimte om vorm te geven aan deze rouw. Door haar persoonlijke en verbindende benadering voelde ik mij snel op mijn gemak. Dankjewel Francy!

Marielle


Bericht schrijven >