Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Al jaren kom ik bij Francy. Alhoewel zij gespecialiseerd is in rouw, verlies en trauma begeleiding, heeft ze ook vele andere kwaliteiten. Ik ben bij Francy terecht gekomen zonder traumatische ervaring of verliesverwerking. Ik wilde simpelweg de beste versie van mezelf leren kennen. En dat is soms tranen met tuiten huilen op de bank bij Francy en soms de meest moedigste persoon ter wereld voelen op het moment ik naar huis rijd. Ik wil zo min mogelijk buiten mezelf treden en dankzij Francy ken ik de signalen hoe ik de puurste versie van mezelf kan en mag zijn. En dat zonder dat het zweverig hoeft te zijn, mijn omgeving zich aan mij moet aanpassen of andere toestanden. Voornamelijk: "Ik heb geen invloed op wat er om me heen gebeurt, ik heb wel invloed op de manier hoe ik daar mee om ga". Francy biedt hier een tal van handvaten voor.

Anoniem - 27-12-2021 - 15:12

Ik ben enorm blij dat ik destijds Francy heb ontmoet! De combinatie van haar puurheid, deskundigheid en intuÔtie hebben mij enorm geholpen, Francy durft je te spiegelen en gaat de confrontatie niet uit de weg als dit nodig is. Het mooie hiervan is dat ze dit op een enorme liefdevolle manier doet zonder oordeel.
Dank je wel hiervoor Francy! Ik beveel jou dan ook zeer zeker aan.

Yvonne van der Heijden - 19-12-2021 - 17:21

Francy heeft mij het afgelopen jaar, na het overlijden van mijn man, op een professionele maar vooral warme en liefdevolle manier geleerd hoe om te gaan met het rouwproces waar ik in terecht kwam. Ze heeft door haar manier van luisteren, doorvragen, en actie op het juiste moment, inzicht gegeven in mijn wirwar van gevoel en emoties. Francy schepte een veilige sfeer waardoor ze me terug kon brengen naar mezelf; uit mín hoofd terug naar mijn gevoel.
De handvaten die ze biedt geven vertrouwen om door te kunnen gaan met het leven.

Bedankt Francy, het was fijn dat alles er mocht zijn tijdens onze gesprekken.

Suzanne - 17-12-2021 - 12:30

Francy heeft mij het afgelopen jaar heel fijn begeleidt en heeft mij nieuwe inzichten gegeven in een tijd die niet altijd even makkelijk voor mij was. Ze straalt rust uit waardoor er een fijne sfeer is tijdens de therapie en ik me op mijn gemak voel. Heel erg bedankt Francy!

Vera - 16-12-2021 - 05:38

Francy heeft mij heel goed kunnen helpen een soort helikopterview te krijgen in de wir war van emoties in mijn rouwproces door het plotse overlijden van een naaste. Dagelijks grijp ik terug naar handvatten wij samen hebben kunnen maken gedurende het coachingsproces. Dit heeft mij de nodige rust gegeven wat erg fijn is.Ik zou Francy zeer aanbevelen door deze ervaring.

Gwen - 12-12-2021 - 14:23


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »