"Bij Francy voel je je meteen op je gemak. In een ontspannen omgeving en sfeer helpt ze je verder op de weg die je bewandelt. Ze past haar methodes en lessen of opdrachten aan op jou en de vraag die je hebt. Onder het genot van een kopje thee werk je samen aan de toekomst, zodat je daarna vol goede moed weer op weg kan." 

Groetjes, Caroline

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren! Fijne, warme samenwerking, waarbij ik geen moment het gevoel heb gehad dat ik NIET mezelf kon zijn! Hard gewerkt om mijn levenspad wat te verhelderen, met super goed resultaat! 
Nogmaals super bedankt! 
Zo'n goede ervaring dat ik, mocht het nodig zijn, je zeker ook bij anderen aan zal bevelen!

Groetjes, Mirjam
Via mijn werkzaamheden als ambulance- verpleegkundige ben ik in contact gekomen met Francy als opleidingscoördinator. In mijn leerproces heb ik wat coaching nodig gehad omtrent het nemen van leiderschap.

Francy is begonnen met het werken met mij omtrent mijn inzicht in mijn verleden. Het minder nemen van mijn leiderschap komt voort uit ervaringen in het verleden en samen met Francy heb ik deze geëxploreerd hetgeen meer inzicht gaf in mijn primaire reactie.

Vervolgens zijn we bezig geweest met remmingen waardoor ik het leiderschap niet goed neem.

Francy heeft een open manier van communiceren en is erg empatisch ingesteld. Ze neemt meer dan voldoende tijd en is lekker los in de communicatie. Ze kan goed overzicht houden omtrent de problematiek ook als ik van de hak op de tak spring. Ze heeft het vermogen om overal het positieve in te zien.

Qua coaching is Francy heel benaderbaar en erg prettig. Ik ervaar veel hulp van haar als coach en hoop in de toekomst nog vaak van haar gebruik te kunnen maken.

Björn Peeters 


Heel veel dank voor je geweldige begeleiding, de vele eyeopeners en het dozijn aan handvaten! Werkelijk fantastisch!

Diana Gerhards 


...ja wat kan ik zeggen, dat ik erg veel aan de gesprekken met jouw gehad heb, maar omdat het zo lang allemaal heeft geduurd voor ik de weg naar jouw toe had gevonden duren de dingen ook langer. Zoals de geleerde dingen in de praktijk brengen enz, kijken hoe het valt, wat je eraan heb en daardoor word ik rustiger. En dat is mijn doel. ik ben er ook wijzer van geworden, je weet wel zo'n wijze oude vrouw! Hihi. Ja de humor moet wel blijven Francy
 
Inez

Ik ervaar Francy en haar begeleiding bij de ontwikkeling als ontzettend warm en snel vertrouwd. Ze speelt in op de behoeften van de persoon. Laat gedachten de vrije loop. Oordeelt niet. Confronteert op een manier die past bij de persoon. Niet alleen gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking, ook in de begeleiding van persoonlijk ontwikkelen. Aanvulling in mijn leven geweest waardoor ik stabieler op mijn benen kon blijven staan. Door de hulp tot zelfontplooiing betere balans gevonden tussen mijn eigen normen en waarden. Begeleiding en voorbeelden die gedurende een consult naar voren komen zijn goed toepasbaar in de praktijk.
 
P.

Francy gaf een lezing  over " Verlies verwerking" bij De Herberg in Belfeld. De natuurlijke wijze waarop Francy deze avond invulde sprak mij meteen enorm aan! Heb Francy naderhand ook meteen aangesproken en een afspraak met haar gemaakt! Daar ik toen in een zware periode zat, scheiding, ontslag  dus veel verlies, voelde ik dat ik bij Francy op de juiste plek was! We maakten n afspraak het was heel erg fijn ik kon mijn verdriet aan haar kwijt, ze luistert heel erg goed, voelde mij begrepen! Alleen dat al was een hele opluchting. Ik heb Francy heel veel intieme gebeurtenissen en ervaringen verteld. Heb heel veel aan haar goede manier van omgaan met verdriet en verlies geleerd! Ik ben er zeker sterker uitgekomen! Maar merk ook dat t heel fijn zou zijn om weer met Francy te evalueren over hoe het nu gaat! Het is heel belangrijk om de dingen die in het leven gebeuren( ervaringen) met een proffesioneel iemand als Francy te bespreken! Dat zou iedereen zichzelf mogen gunnen!

Liefs Monique.

Ik heb me op mijn gemak gevoeld bij Francy. Ze heeft me echt goed geholpen.
Francy bedankt.
 
Annie

Tegen mensen die aan mij vragen hoe ik mezelf zo op de rit heb gekregen, geef ik telkens aan dat ik hele fijne therapie heb gehad.
Beeldend werken deed mij veel goeds, hierdoor heb ik de realiteit onder ogen kunnen komen. Francy is een heel open, vriendelijk en lief persoon. Heeft veel geduld en kan goed luisteren en daarna samenvatten. Ze neemt alle tijd voor je en is soepel om afspraken mee te plannen. Ik raad iedereen die denkt 't zelf niet meer aan te kunnen, maar niet direct naar een psycholoog wil deze vorm van therapie aan. Door trucjes en handvaten leer je geheel op eigen wijze omgaan met 't probleem waarmee je zit.

Merel

Vanwege een flinke burn-out kwam ik via de huisarts bij Francy terecht.
Ik kende haar al en dat gaf me gelijk een vertrouwd gevoel.
Zij heeft me telkens weer geholpen om mij te laten inzien dat het mag om even terug te gaan in je leven en te kijken wat je opnieuw wilt verwerken. Zodat je de zin van het leven en de energie weer terug kunt vinden.
Ik heb meerdere oefeningen gedaan die mij nu regelmatig weer eraan herinneren dat dit anderhalf jaar nodig was om te komen waar ik nu ben. Ik ben enorm blij dat ik Francy in vertrouwen kon nemen en zij heel goed de situatie kon relativeren en voor mij vertalen.
Bedankt.
 
Elly
 

Ik heb mij bij Francy altijd erg op mijn gemak gevoeld. Ook vond ik het een fijne sfeer om mee samen te werken. Ik heb veel bewondering hoe Francy mij heeft geholpen het afgelopen drie kwart jaar. Francy heeft mij situaties in het leven op een andere manier laten bekijken.  Een manier waarop ik later in mijn leven nog steeds stevig in mijn schoenen kan staan. Daardoor heb ik mij als persoon beter kunnen ontwikkelen. Francy super bedankt hiervoor!  

Demy


Jij hebt mij de weg gewezen, duidelijk gemaakt, waar ik was in mijn proces. Laten zien waarom ik sommige keuzes maakte. Mij in laten zien hoe ik mijn proces doormaakte. 

Net als met een lamp, mij geholpen op een zeer duister pad. Bedankt hiervoor.

Truus


Als ik met mijn auto naar je toe reed dan had ik alweer zin om met jou te praten. Positieve energie kreeg ik van jou enthousiasme! 
Ik ben meerdere malen bij jou geweest en heb in die aantal keren veel vooruitgang geboekt, ik vond het fijn dat je altijd rustig de tijd had voor al mijn (Vele) vragen. Als ik jou onderbrak in je praten, Dan liet je me dat toe :p !
Doordat je mij vaak dingen in de praktijk liet uitvoeren snapte ik ook beter wat je bedoelde. 
Ik heb inmiddels een nieuwe baan, dat was ook mijn belangrijkste doel toen ik naar je toekwam om me daar bij te helpen.
Daar ben ik super blij mee!!

Ik heb veel van jou geleerd :) !

Ik hooop dat we ons nog eens zien, 

Gr Rob
 

Ik herinner me nog mijn eerste gesprek met Francy, het was een kennismakingsgesprek.
Met een brede glimlach en heldere onderzoekende ogen kwam een kleinere sportieve vrouw de deur open doen. Kom binnen! De thee staat klaar! Ik voelde me meteen welkom en rustig.
Ik kwam bij haar na de nodige emotionele trauma's te hebben opgedaan in ongezonde relaties. Ik lag al maanden depressief in bed en wist niet hoe ik verder moest. 

Francy heeft mij geholpen oude gedragspatronen te herkennen en me geleerd dat er gevoeld mag worden. Je hoeft niet altijd ok te zijn, want verdriet hoort er ook bij. 
Francy is ontzettend creatief en intuïtief in haar werkwijze. Ze wist steeds weer me te helpen om bij mijn gevoel te komen (waar ik liever niet bij wilde). Ik heb ontzettend veel aan de consulten en raad iedereen aan kennis te maken met haar, ze is ontzettend open en positief. 

Bella
 

Francy bied een luisterend oor, helpt je heel goed, ik heb er heel veel aan gehad.
L.
 

Francy neemt ruim de tijd om goed te luisteren, daarbij oordeelt zij niet. Vervolgens zoekt zij samen naar oplossingen die bij je passen en waar jezelf ook iets mee kunt. Ik voelde mij al heel snel bij haar op mijn gemak. Ze benoemt ook wat je eigenlijk al goed doet. Dat deed me ook echt goed. Het sterkt je om verder te gaan. Ik weet dat ik elk moment weer bij haar kan aankloppen voor koffie/thee of een "praat"- wandeling.
 
Groetjes Ank
 
 

Na een hartelijke ontvangst, een oprecht luisterend oor en wat diepgaande gesprekken, heb ik heldere inzichten gekregen! En met de juiste handvatten aan de slag gegaan waardoor ik meer rust in mezelf heb gekregen. Na slechts één gesprek was er al duidelijk verschil! Eigenlijk in één woord: WAUW! Mijn dank is groot!
 
Groetjes, Ana Maria
 

Francy heb ik leren kennen als een spontane lieve vrouw.
Ik voelde mijn bij jou meteen op mijn gemak.
Jij hebt mij geleerd hoe ik met het verlies en alleen zijn om moest gaan. 
Ben er sterker uitgekomen.
Dankjewel voor je geweldige begeleiding.
 
Annie.
 

Ik ben bij Francy gekomen, omdat ik handvatten nodig had "hoe nu verder?" tijdens een rouwproces.
Ik vond het erg prettig om alles te kunnen vertellen. Francy had geen oordeel, niks is fout, alles mag. Zij gaf me de bevestiging, die ik op dat moment nodig had.
Super bedankt Francy.
 
Cindy